Kampen om midten

Fredag d. 19/11/2021

Den 26. september valgte tyskere et nyt parlament, som snart skal vælge en ny kansler og dermed afslutte den 16 år lange epoke med Angela Merkel i toppen af tysk politik. Men hvad vil der ske nu? Hvilken regeringskoalition kommer til at styre Tyskland, og hvilken rolle kommer det højrepopulistiske parti Alternative für Deutschland til at spille fremover? Vil Tyskland fortsat være et stabilt anker for det europæiske samarbejde, og vil den nye regering fortsætte med den nuværende flygtninge- og indvandringspolitik? Med afsæt i sin anmelderroste bog Kampen om midten. Tysk politik i det 21. århundrede, der udkom i august i år, giver Moritz Schramm, der til daglig er lektor og studieleder ved tyske studier på SDU, sit bud på de aktuelle udviklinger med afsæt i de strukturelle forandringer, som har præget Tyskland de seneste år.

Eventet finder sted fredag d. 19. november kl. 17:00 i Ungdomshusets Café. Pris: 20 kr. Billetter skal købes på forhånd her og kan ved ankomst byttes til en drikkevare i caféen.